Originální nabídka od Aralu

Články
02.02.2010

F T G

Originální nabídka od Aralu

Čerpací stanice s výrazným modrým zabarvením si rychle získaly mezi motoristy oblibu. Vedle kvalitního paliva a široké nabídky olejů, kapalin a dalšího příslušenství také díky věrnostnímu programu Aralkonto. Od prvního května až do konce října právě u Aralu proběhne další, zcela netradiční akce „ K Aralu pro originální prémie !“. Na co se mohou zákazníci těšit?

Od prvního května až do konce října právě u Aralu proběhne další, zcela netradiční akce „ K Aralu pro originální prémie !“. Na co se mohou zákazníci těšit ?

Za každých 10 litrů pohonných hmot načerpaných do vozidla o celkové hmotnosti do 3,5 tun nebo za 40 litrů pohonných hmot natankovaných do vozu o celkové hmotnosti nad 3,5 tun získává zákazník jednu známku.

Po nalepení do zákaznické karty a získání dvaceti známek si motorista vybere prémii. V nabídce je skutečně atraktivní objemná sportovní taška, značkový trekingový batoh, líbivý batůžek do školy nebo na výlety, příjemná měkká osuška, účelná láhev na nápoje nebo medvídek, který zaujme ty nejmenší pasažéry.

Stačí tedy získat 20 známek a uhradit malý doplatek ve výši zhruba 20 procent z prodejní ceny za libovolně vybranou značkovou prémii. Ty si totiž také lze za doporučenou plnou cenu zakoupit bez jakéhokoliv omezení právě v prodejnách u čerpacích stanic Aral. Bližší informace lze získat na www.aral.cz, www.aralkonto.cz nebo www.aral.cz/premie.

Tým Autoindex

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -