Diesel ještě výhodnější

Články
24.12.2008

F T G

Diesel ještě výhodnější

Největší výrobce vstřikovacích zařízení pro vznětové motory, firma Bosch přichází se zajímavou nabídkou výměnného servisního programu. Po vyhodnocení závady na vstřikovacím čerpadle odborníci v servisu rozhodnou zda čerpadlo demontovat a vyměnit za repasované nebo ho předat k opravě a seřízení.

Největší výrobce vstřikovacích zařízení pro vznětové motory, firma Bosch přichází se zajímavou nabídkou výměnného servisního programu.

Po vyhodnocení závady na vstřikovacím čerpadle odborníci v servisu rozhodnou zda čerpadlo demontovat a vyměnit za repasované nebo ho předat k opravě a seřízení. Cena za opravu, kterou majitel vozidla následně zaplatí je v tomto případě zhruba poloviční.

Jedná se tedy o velmi zajímavou nabídku snižující vlastní náklady na opravy. Na repasované díly přitom poskytuje Bosch stejné garance jako na zcela nové výrobky. V praxi se jedná téměř o tisíc součástek této značky, které se používají v různých modelech osobních nebo užitkových automobilů.

Na opravy vozidel s naftovými motory se dnes specializují v síti Bosch Diesel Servisů, kterých je v České republice celkem třináct. Vlastní repase vstřikovacích čerpadel zajišťují ve dvou špičkově vybavených Bosch Centrech v Praze 9, Horních Počernicích a Zábřehu na Moravě.

Podle specialistů této firmy je hlavní příčinnou poruch těchto agregátů především nekvalitní motorová nafta a zanedbání pravidelné výměny palivového filtru. Informace o servisní síti a rozsahu prováděných oprav naleznete na www.bosch.cz/aa .

Milan Kramer

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -