Defend Cargo proti zlodějům nákladů

Články
24.12.2008

F T G

Defend Cargo proti zlodějům nákladů

Přepravní prostor užitkových a nákladních automobilů je z hlediska zabezpečení nejrizikovější částí vozu. Riziko krádeže existuje prakticky při každém zastavení, například při stání na železničním přejezdu, světelně řízené křižovatce, při čerpání paliva nebo při dlouhodobějším odstavení vozu.

Právě tyto skutečnosti vedly společnost Defend Group k vývoji nového zařízení Defend Cargo, které účinně zabezpečuje nákladový prostor pomocí důmyslného elektromechanického systému uzamykání.

Řidič nebo osoba odpovědná za bezpečnost nákladu velmi jednoduše pomocí dotekového čipu umístěného obvykle na palubní desce uzamkne nákladový prostor. Servomotory s blokovacími prvky zabezpečí všechny dveře najednou při zachování všech původních mechanizmů.

Impuls k zajištění či odjištění přichází k blokovacímu servomotoru z originálního čipového ovladače jeho jednoduchým přiložením k čtecímu mechanizmu. Navíc světelná dioda přehledně informuje o stavu zajištění.

Podle slov generálního ředitele společnosti ing. Pavla Vojtka nový bezpečnostní systém Defend Cargo posunuje úroveň zabezpečení automobilů zase o kus dál. Vedle mechanického a satelitního způsobu zabezpečení se tentokrát jedná o nabídku tohoto výrobce z oblasti elektromechaniky.

Více informací o možnostech komplexního zabezpečení motorových vozidel na www.defend.cz.

Milan Kramer

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -