Značka DS jako první na světě standardně nabízí systém rozpoznání řeči

Novinky
09.04.2024

F T G

Značka DS jako první na světě standardně nabízí systém rozpoznání řeči

Francouzská značka DS Automobiles se zrodila v roce 2014 jako odkaz na legendární vůz DS z roku 1955. Její ambicí je mimo jiné přiblížit zákazníkovi umění cestování ve francouzském duchu. V současnosti tuto prestižní značku zastupují atraktivní modely jako DS 3, DS 7, DS 4 nebo DS 9. 

Vždy se jedná o vozy špičkové kvality, osobitého designu a obvykle s nabídkou spousty originálních technologií. Podle slov ředitelky českého zastoupení společnosti DS Automobiles, Martiny Bedrnové si automobily DS pro svoje kvalitní vlastnosti a atraktivní vzhled získávají velmi dobré postavení také na našem trhu.

Vždy něco navíc

Společnost DS Automobiles se v roce 2024 stává prvním výrobcem na světě, který bude ve svých modelech vybavených systémem DS IRIS SYSTEM standardně nabízet chatbot ChatGPT. Od  letošního března je přístup k ChatGPT k dispozici v zemích, kde je již možné standardně využívat systém rozpoznávání řeči. Pilotní fáze nasazení služby ChatGPT v systému infotainmentu DS IRIS SYSTEM, která byla spuštěna v říjnu 2023, se setkala s velkým úspěchem, neboť umožnila využít výhody generativní umělé inteligence ve spojení s rozpoznáváním řeči ve vozech DS.

Na základě úspěšných výsledků této testovací fáze, během níž se využití rozpoznávání řeči zvýšilo o více než 50 procent, bude společnost DS Automobiles nabízet službu ChatGPT standardně. Touto funkcí budou vybaveny všechny vozy DS 3, DS 4, DS 7 a DS 9 se systémem DS IRIS SYSTÉM vyrobené od března letošního roku. Tato technologická novinka bude k dispozici ve třinácti jazycích ve všech osmnácti zemích, kde je již systém rozpoznávání řeči součástí standardní výbavy.

Belgie (francouzština, holandština a němčina)

Česká republika (čeština)

Dánsko (dánština)

Francie, Guadeloupe, Martinik, Réunion (francouzština)

Irsko (angličtina)

Itálie (italština)

Japonsko (japonština)

Lucembursko (francouzština a němčina)

Německo (němčina)

Nizozemsko (holandština)

Norsko (norština)

Polsko (polština)

Portugalsko (portugalština)

Rakousko (němčina)

Španělsko (španělština)

Švédsko (švédština)

Švýcarsko (francouzština, němčina a italština)

Velká Británie (angličtina)

Chytrá elektronika pro běžnou praxi

Uživatelé budou moci komunikovat se systémem rozpoznávání řeči DS IRIS SYSTÉM aniž by spustili oči ze silnice nebo ruce z volantu. Tato novinka se tak stává skutečným interaktivním společníkem na cestách a bude možné mu pokládat nejrůznější otázky, jako například:

„Co mohu v této oblasti navštívit?“,

„Co mi doporučuješ dělat na tomto hradě, když mám dvě hodiny času a mám s sebou desetiletého syna?“ a následně „Naveď mě na toto místo“,

„O čem je ta a ta kniha?“,

„Co bys mi doporučil pít k takovému a takovému jídlu?“,

„Vyprávěj mi příběh s takovými a takovými postavami na takovém a takovém místě“…

Pro co nejlepší zážitek z cestování je ChatGPT součástí nabídky Connect Plus, která již zahrnuje on-line navigaci, systémy Remote Controls a E-Remote Controls, on-line alarm, Send2Nav či EV Trip Planner a e-Routes, vždy v závislosti na stupni vybavení modelu a zemi určení.

Tento paket bude tedy součástí standardní výbavy všech modelů DS Automobiles po dobu tří let, vždy podle konkrétní země. Vastní funkci zajišťuje rozhraní API ChatGPT společností SoundHound AI. Podle vyjádření ředitele DS Automobiles se tak značka stává průkopníkem ve využití chatbotu ChatGPT jako generativní umělé inteligence a posláním je především nabídnout zákazníkům další jedinečný zážitek při jízdě s vozem této značky.

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -