Peugeot prověřené vozy

Články
27.09.2010

F T G

Peugeot prověřené vozy

Praha, 22. září 2010 – Francouzské zastoupení Peugeotu ČR začíná od října vedle nových vozů nabízet také prověřené ojeté automobily. Co tento program přinese nového pro potenciální zájemce?

 

Generální ředitel společnosti Yann Carnoy v tomto kroku vidí vedle rozšíření nabídky prodejních a servisních služeb především podstatný růst kvality nabídky na našem trhu.

Program Peugeot vyzkoušené vozy navazuje na zkušenosti podobných projektů této značky v dalších evropských zemích jako je Francie, Belgie, Anglie nebo Polsko.Vedle ČR se dnes tento program spouští také v Maďarsku a na Slovensku. V současnosti je u nás připraveno deset prodejců Peugeotu od října aktivně nabízet právě tyto služby.

Od nového roku jich bude dalších osm, kteří splní náročné podmínky požadovaných standardů. Základem celé činnosti je především kvalitní příprava a prověření nabízených vozů. Ty musí splňovat velmi přísná kritéria z hlediska původu, technického stavu, spolehlivosti a v neposlední řadě celkového vzhledu a teprve potom získají certifikát a mohou být zařazena do prodejního programu.

Na přípravě a prověření se proto podílí vedle zaměstnanců stávající prodejní sítě také mechanici vyškolení společností DEKRA Automobil a.s., kteří budou zajišťovat dodržování všech standardů potřebných pro přidělení pečetě kvality vozům určených do tohoto prodejního programu.

Zákazník si v jednotlivých autosalónech této renomované značky bude moci vybrat vůz ze dvou kategorií podle stáří a počtu najetých kilometrů a tím také získá celou řadu výhod.

První z nich - Premium - představuje vozy maximálně tři roky staré s počtem najetých kilometrů do 60 000. Majitelem tohoto automobilu získává vedle certifikátu kvality DEKRA především záruku Peugeot na 12 měsíců zdarma s možností prodloužení na 24 měsíců.

Další výhodou je nepřetržitou asistenční službu Peugeot, kterou prodejce zabezpečuje v úzké spolupráci s mezinárodní společností Europ Assistance.

Po šesti měsících je na vozidle zdarma provedena kontrola, součástí prodeje je okamžitá testovací jízda a jako záruka spolehlivosti je nabízena i možnost výměny vozu do 30 dní po prodeji. Druhá kategorie - Confort - zahrnuje vozy do stáří šesti let a s počtem najetých kilometrů do 130 000.

Majitel opět získává většinu výhod jako u první skupiny včetně zvýhodněného financování a pojištění. Také u této kategorie je prvořadá kvalita s a spolehlivost, v opačném případě není možné vůz nesplňující náročná kritéria do tohoto programu zařadit.

Prakticky od roku 2012 bude ve všech prodejnách Peugeot nabízeno nejméně 25 vozů s ověřeným původem splňujících požadované kvalitativní standarty. Zařazeny do nich budou jak referentské vozy této značky, tak i vozy dalších výrobců vykoupených na protiúčet, Již dnes je připraveno téměř 110 ojetých vozů Peugeot představující kompletní aktuální modelovou řadu s certifikátem kvality k okamžitému předání zákazníkovi.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -