Cartech - úpravy vozů pro každého

Články
29.09.2006

F T G

Cartech - úpravy vozů pro každého

To, že je tuning a další úpravy automobilů rozrůstající se podnik, je snad jasné všem. Stačí se podívat na srazy, kam jezdí stále více lidí. A proto také vznikají nové firmy, které se činnostmi okolo úprav zaobírají. Dnes si představíme nováčka na trhu.....

Zde je sice obvykle „zajímavá“ cena, ale často zcela chybí záruka spolehlivosti, trvanlivosti a také nezbytné životnosti konkrétního výrobku. Ve společnosti MOTO S + P , která je tradičním dovozcem a distributorem doplňků a příslušenství renomovaných evropských výrobců, doporučují kvalitu dílů rozhodně nepodceňovat.

„Dovážíme výhradně od výrobců, kteří dodávají své zboží na nejnáročnější světové trhy“, říká Ing. Martin Lébl, spolumajitel této firmy.

„Kvalitní a spolehlivý doplněk pro motorky všech kategorií je totiž tím rozhodujícím nejen z hlediska funkčnosti a životnosti, ale po jeho montáži se obvykle i zhodnocuje cena motocyklu. Osobně jsem viděl ve specializovaných laboratořích zkušební schvalovací testy, které neodpustí žádnou detailní chybu či nedostatek.

Každý uživatel značkového výrobku se potom může spolehnout na jeho deklarované vlastnosti i v různých neobvyklých situacích, kdy může jít o zdraví nebo dokonce život“.

Aktuální nabídka známých značek jako Givi a Caberg je stále pestřejší nejen v oblasti příslušenství, ale nejnověji i v nabídce atraktivních ochranných přileb. Novinkou ve střední třídě je dnes zdařilé laminátové provedení. Skutečnou špičkou je výrobek s použitým materiálem karbon – kevlar.

Plexi těchto ochranných příleb mají záruku dokonce pět let. Velký zájem je také o nové kufry s výrazným krytem horního víka, které lze sjednotit s barvou motocyklu. Stále stoupá zájem o tankruksaky a boční brašny v atraktivním provedení bronz - karbon - kevlar.

Právě tyto novinky obvykle perfektně ladí se stroji a využívají ho i majitelé, kteří na motocyklu pravidelně jezdí do zaměstnání. Trvalý zájem o kufry Givi se zaměřuje jak na malé kufry na skútry a motorky nižších kubatur tak i na celé systémy nosičů a kufrů určené především pro dlouhé cestování na velkých strojích.

Dobře jdou na odbyt různé ochranné plexi a bezpečnostní padací rámy. V nabídce tohoto dovozce nechybí ani díly na úpravy brzdových systémů. Právě touto cestou lze kromě vylepšení vzhledu také získat nové funkční vlastnosti.

Například při použití nerezových brzdových hadic se dosáhle rychlejší reakce brzd bez prodlevy a slábnoucího účinku. Díky široké nabídce lze najít řešení pro úpravu prakticky každého motocyklu.

“Podle posledních informací od našich prodejců je hitem letošní sezóny integrální přilba Caberg s odklápěcí lícní částí a integrovanou sluneční clonou, kterou lze ovládat za jízdy. Právě tato přilba ve své kategorii nabízí nejlepší poměr mezi cenou, atraktivním vzhledem a uživatelskými vlastnostmi“, hodnotí současnou situaci na trhu Ing. Martin Lébl. „Naše firma má již více než desetiletou tradici a stále zkvalitňujeme prodejní sít.

Zejména chceme, aby ve specializovaných prodejnách nechybělo kvalifikované odborné seznámení s výrobkem a možnost jeho vyzkoušení.

Navíc jsme dnes schopni v případě reklamace v pozáručním období obvykle dodat potřebnou součástku na opravu a tak zajistit dlouhodobou funkci konkrétního motodoplňku nebo příslušenství.

S celým nabízeným sortimentem se zájemce může seznámit na našich webových stránkách www.motosp.cz a rychle se tak spojit s nejbližším prodejcem, který vyřeší jeho požadavek, případně zasíláme obratem zboží na dobírku přímo z našeho skladu“.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -