Nový crossover od Subaru - model Impreza XV je v prodeji (NOVINKA)

Novinky
07.09.2010

F T G

Nový crossover od Subaru - model Impreza XV je v prodeji (NOVINKA)

Praha, 3. září 2010 – Nová varianta Imprezy, která je reakcí automobilky na rostoucí trend módy "pseudoteréňáků", přijíždí na showroomy Subaru do ČR. Základní filozofií modelu Impreza XV, vycházejícího z klasické Imprezy v provedení hatchback, je nabídnout nejen vzhled, ale ...

Základní filozofií modelu Impreza XV, vycházejícího z klasické Imprezy v provedení hatchback, je nabídnout nejen vzhled, ale i funkčnost a opravdovost pohonu 4x4 v moderním trendu „outdoorových“ modelů odvozených od produkčních hatchbacků.

Impreza XV nabízí nové možnosti spojující „sportovní užitkovost“ a kvalitní jízdní vlastnosti typické pro Imprezu. Současný model Impreza prodávaný od roku 2007 byl postaven na třech hlavních pilířích: stylovosti, funkčnosti a kvalitních jízdních vlastnostech. Kompletně přepracovaný podvozek nabídl jízdní výkony na vrcholu třídy.

Impreza XV používá tužší nastavení podvozku, nicméně při zachování jízdního pohodlí. Ve výsledku pak nabízí sportovní jízdní charakter, očekávaný zákazníky od osobního vozu. Předností Imprezy XV je originální a jedinečný stálý pohon všech kol Symmetrical AWD do každého počasí v kombinaci s atraktivním zevnějškem.

„Věříme, že s další variantou Imprezy, která odpovídá moderním požadavkům a nárokům na vůz, uděláme radost nejen fanouškům a sympatizantům značky, kteří tak mohou vidět, že Subaru sleduje prodejní i marketingové trendy a snaží se být v kontaktu.“, představuje nový vůz Petr Neuman, ředitel SUBARU ČR.

„Navíc naše „outdoorová“ Impreza je skutečnou čtyřkolkou, ne že si na ni jen hraje. Subaru je v roli experta na poli crossoverových modelů, Subaru AWD technologie je perfektně adaptabilní.

O to víc věřím v její úspěch, i když očekávání nejsou v rámci modelové řady nijak závratná. Určitě však nové XV přinese modelové řadě Impreza další zájem a hodnotu.“

Nový crossover od Subaru se tedy oficiálně od září 2010 začíná prodávat ve dvou motorizacích, obojí samozřejmě unikátní koncepce motoru typu Boxer s protiběžnými písty. Cena benzínové specifikace 2.0R XV začíná na 580 000 Kč, Boxer diesel je za 680 000 Kč vč. DPH. Další podrobnosti přineseme v rámci očekávaného redakčního testu této avizované novinky.

Tým AUTOiNDEX.cz

Fotogalerie

Reklama:
  • Povinné ručení
    Využijte také možnosti sjednat si výrazně levnější povinné ručení přes internet.
  • https://www.alcar.cz/ -
  • http://www.kvalitnidily.cz/ -
  • http://www.janovapec.cz/ -
  • http://racinglife.cz/ -
  • https://www.jacisnik.cz/ -